Het nieuwe era van Sonos

Vroeg je je ook af wanneer Sonos eindelijk eens een portable speaker op de markt zou brengen. Wel het moment is eindelijk aangebroken. Niet alleen hebben ze ons de Sonos Move gegevens maar ook de kleinere Sonos Roam. Met deze twee nieuwtjes in hun gamma kunnen de Sonos fans buitenshuis genieten van het fantastisch geluidskwaliteit die Sonos keer op keer levert.

De Sonos Move

Laat ons beginnen met de Sonos Move, dit was de eerste draagbare speaker die Sonos op de markt bracht. Hij verraste iedereen met zijn diepe bass en breed geluidsveld die door de Trueplay mogelijk is. Trueplay zorgt ervoor dat het geluid altijd perfect in balans is adhv je omgeving.


Ook kan je muziek afspelen via wifi en verbind je de Move met de rest van je speakers bij je thuis. Wanneer je buitenshuis je muziek wilt afspelen schakel je over op bluetooth.


Ben je soms wel eens wat lomper dan gewoonlijk? Geen zorgen, de Sonos Move kan gelukkig tegen een stootje. De onderdelen van Move worden beschermd door een slijtvaste, schokbestendige behuizing.


Niet te vergeten is de batterij die 11 uur mee gaat en de mogelijkheid om je Move met stembediening van de Google Assistent en Amazon Alexa te bedienen. Je hebt ook de mogelijk om hem draadloos op te laden of de USB-C kabel te gebruiken.


Allround is dit een fantastische speaker en raad ik hem zeker aan voor de muziek liefhebbers.

De Sonos Roam

Gloednieuw en populair bij de jongeren is deze nieuwe draagbare speaker genaamd de Sonos Roam. Dit is de kleinste draagbare box die Sonos ooit heeft gemaakt en hoort toch bij één van de betere van zijn soort.

 

 

Niet alleen heb je een fantastisch geluid uit zo een kleine speaker maar ook gaat deze 10 uur mee. Hij weegt ook maar 0.43 kg en is even groot als een flesje water van een halve liter.

 

 

Ook hier kan je weer via wifi en bluetooth muziek spelen en wordt de Trueplay tuning gebruikt zodat het geluid aan de omgeving wordt aangepast. Je hebt ook weer de stembediening en aangezien deze box voor on the go is hebben ze hem robuust en waterdicht gemaakt wat perfect is voor avonturen onderweg.

Ikzelf heb beide speakers en ben er enorm tevreden van. Ik vind Sonos één van de beste merken op het vlak van audio systemen omdat hun geluidskwaliteit en design mij keer op keer overtuigen om binnen hun gamma te blijven kopen.

Zo, hopelijk vond je het een interessante blog en heb ik je overtuigd om eens een kijkje te nemen naar de nieuwe speakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *