Het populairste Sporthotel van Vlaanderen in de kijker

Het Hotond Sporthotel. Één van de beste glow-ups die men in Kluisbergen en omstreken ooit heeft gezien. Het Hotond Sporthotel bevindt zich op het hoogste punt van Oost-Vlaanderen en hebben we te danken aan Pieter Loose. In 2019 opende hij een gloednieuw hotel met bijhorend restaurant en café die helemaal opgaat in het thema van de wielrenner. Sinds de opening is dit dan ook één van de populairste locaties voor fietsers, wandelaars en andere sportliefhebbers.

Het Hotond Sporthotel
Je vraagt je waarschijnlijk af wat het Hotond Sporthotel jou zo allemaal te bieden heeft? Wel, laat me beginnen met het hotel. Voor zowel de wielertoeristen als de vrijetijdsgenieter is er plaats in het hotel. Ze bezitten over 10 kamers waar het interieur geïnspireerd is op een Scandinavisch design. Groen is dus boodschap want niet alleen bevinden we ons in de groene omgeving, maar ook wordt de energie voor het gehele Hotond Sporthotel van groene stroom voorzien.
De Hotond Grill

Daarnaast hebben we dan natuurlijk de Hotond Grill die aan het hotel hangt. Wanneer je na een lange dag sporten weer op kracht wil komen reserveer je best een plaatsje in de Hotond Grill. Je hebt keuze uit een lekker menu waar de focus ligt op het op het grillen van heerlijk vlees terwijl u kan toekijken. Natuurlijk is er voor ieder wat wils en kan je diversie zaken bestellen als je geen lustige carnivoor bent. Natuurlijk beschikt de Hotond Grill over een bar waar je tal van verse en origineel bedachte cocktails kan drinken als heerlijk aperitiefje. 

Het Hotond Café

Niet minder belangrijk en misschien wel de favoriet van velen is het Hotond Café. Dit café is gebouwd in de restanten van een staakmolen uit 1684 en is ook volledig omgevormd tot uitkijkpunt van de Vlaamse Heuvels. Je kan zelf op een klare dag de KBC toren in Gent zien wat op zo een 30 km van elkaar ligt. Ik ben er zeker van dit de meest originele en historische café van Vlaanderen kan genoemd worden.

 

Je kan er 6 dagen in week naartoe om te genieten van de heerlijke streekbieren en zomerse cocktails die je dorst instant inlossen. Ook als je een rappe hap wilt eten worden er HotHonds of beter gekend als de heerlijke goed gevulde hotdogs voorzien die je maagje goed vullen om een heuvel extra te beklimmen.

Business side van de Hotond 

Nu, het Hotond sport hotel heeft ook een business side. Het is mogelijk om familiefeesten, directievergaderingen, brainstorm- of teambuildingsevenementen te organiseren op deze unieke locatie. Niet alleen is dit goed voor de groepssfeer, maar ook is alles voorzien wat er nodig is. En moest je nog iets missen kan ik je verzekeren dat het vriendelijke personeel van de Hotond jou gerust zal helpen om alles zo vlot mogelijk te doen verlopen.

Nu ik je kort heb kunnen vertellen wat het Hotond Sporthotel jou te bieden heeft lijkt het me een perfect idee om zelf eens een kijkje te gaan nemen en de belevenis zelf te gaan ervaren.

 

Twijfel dus niet kom gerust eens langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *