Hyre, waar staan we vandaag? 2/2

Dit is het vervolg op mijn vorige blog rondt het opstarten van mijn Business ProjectAls je deze nog niet gelezen hebt raad ik aan om een blogje terug te gaan 😉 

In de vorige blog eindigde ik over de Hyre website die tot stand was gekomen. Eindelijk hadden we iets tastbaar dat we aan mensen konden tonen. Hoewel we dit hadden waren we nog ver van klaar.  

De volgende stap was het opstarten van het financieel plan. Deze vergde wel wat meer werk dus leek het ons slim om deze op te delen in twee stukken. Eerst zouden we het kwalitatief deel doen waar we tekstueel alles vastlegde en zo vormgaven aan de financiële onderdelen van Hyre. Hiermee zijn we de dag van vandaag nog steeds mee bezig. Hierna komt het kwantitatief deel waar we alles que cijfers vastleggen. 

We kregen ook het advies om op zoek te gaan naar validatie, dus gingen we naar mensen van VOKA, verschillende kmo’s die potentiële klanten kunnen zijn en mensen binnen Howest. En de feedback was aangenaam, men vond het een goed concept en zag er zeker potentieel in. 

Momenteezijn we de feedback aan het toepassen binnen Hyre en kijken we welke stappen er in de nabije toekomst zullen worden genomen.  

Nu ik jullie kort heb verteld wat wij als jongvolwassenen doen binnen netwerk economie lijkt het me een goed moment om te vertellen waarom ik denk dat jongeren vroeger zouden moeten leren ondernemen en waarom netwerk economie hier de perfecte richting voor is. 

Wanneer men mij vraagt wat we binnen netwerk economie doen antwoord ik steeds met dezelfde zin.  

“Al doende leren”wat ik hiermee bedoel is dat we een klein stukje theorie krijgen en hier verder zelf op moeten bouwen doen het effectief uit te voerenhiermee bedoel ik dat we zelf ons financieel/ marketing plan moeten opstellen en bij vragen mensen binnen het werkveld contacteren zoals het er nu eenmaal in de echte wereld aan toe gaat.  

Wanneer we echt vast zitten kunnen we altijd raad vragen bij onze coaches en helpen ze ons om problemen aan te pakken en op te lossenAls we zelf voelen dat we op bepaalde vlakken dieper willen ingaan ligt dit in ons eigen handen en volgen we verschillende cursussen rond het onderwerp.  

Ik vind ondernemen aan jonge leeftijd zeer leerrijk. In plaats van boeken aan theorie vanbuiten te leren mogen we het in het werkveld ondervinden en daaruit leren.  

Ik ben nu bijna op het einde van mijn eerste jaar en voel me nog steeds gemotiveerd om hier iedere dag aan te werken. Het hebben van een plezant en samenhangend team helpt natuurlijk ook. Ik kan niet wachten om jullie binnen enkele maanden een nieuwe update te geven over hoe Hyre is geëvolueerd.  

Bedankt voor het lezen 

Tot snel!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *